HomeFeaturedFocusOppo Find X6 Pro va avea trei camere de 50 MP

Oppo Find X6 Pro va avea trei camere de 50 MP

Oppo Find X6 Pro

Sunt tot mai frecvente zvonurile despre seria de flagship-uri Find X6 a companiei chineze. Semn că momentul anunțului oficial se cam apropie. Cele mai recente astfel de informații îl au ca subiect pe Oppo Find X6 Pro. Și vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (DigitalChatStation), care de multe ori a furnizat detalii corecte.  

Conform acestei surse, modelul Pro va avea nu mai puțin de trei camere foto cu senzor de 50 MP. Astfel, senzorul principal va fi un Sony IMX 989. Un senzor mare, de un inchi, cu lentile 7P în fața sa. Și cu stabilizare optică. Senzorul untrawide, tot produs de Sony, va fi un IMX 890. Iar cel de-al treilea senzor va fi un telephoto capabil de zoom optic 2.7x. Tot un Sony IMX 890.

Oppo Find X6 Pro va avea pe spate și un al patrulea senzor, unul de tip 3D ToF.

Alte zvonuri despre acest model vorbesc despre un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție QHD+. Un panel ce va avea o rată de refresh de 120 Hz și care, cel mai probabil, va integra și cititorul de amprentă digitală.

Legat de chipset, se zvonește că Pro-ul va avea variante cu vârfurile de gamă de la Qualcomm și MediaTek. Adică Snapdragon 8 Gen 2, respectiv Dimensity 9200.

Alte detalii despre Oppo Find X6 Pro deocamdată nu cunoaștem.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep