HomeFeaturedFocusOppo Find X6 Pro, telefonul cu cea mai buna cameră foto conform...

Oppo Find X6 Pro, telefonul cu cea mai buna cameră foto conform DxOMark

Oppo Find X6 Pro

Cei de la DxOMark au testat o unitate de Oppo Find X6 Pro și au ajuns la o concluzie clară. Concluzie ce confirmă declarațiile departamentului de PR al companiei chineze, conform cărora avem de-a face cu telefonul cu cele mai bune camere foto.

Scorul realizat în testele DxOMark este cel mai mare dintre unitățile testate. Dispozitivul a reușit nu mai puțin de 153 puncte, cu unul peste Honor Magic5 Pro și cu trei peste Huawei Mate 50 Pro. Poza de mai jos ne arată și de unde a reieșit acest scor, cum au fost combinate diverse performanțe reușite de acest terminal în teste.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Oppo Find X6 Pro este echipat cu un sistem de trei camere foto, toate trei cu senzori de 50 MP. Un sistem realizat în colaborare strânsă cu cei de la Hasselblad.

Avem un senzor principal de 50 MP (f/1.8, 23mm wide, 1.0″-type, 1.6µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS), un telephoto de tip periscop de 50 MP (f/2.6, 65mm, 1/1.56″, 1.0µm, 2.8x optical zoom, multi-directional PDAF, OIS) și un ultrawide de 50 MP (f/2.2, 15mm, 110˚, 1/1.56″, 1.0µm, multi-directional PDAF).

Mai multe detalii despre cum au testat cei de la DxOMark abilitățile foto ale lui Oppo Find X6 Pro, care sunt plusurile și minusurile telefonului și care a fost algoritmul de punctare al acestora, puteți găsi în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep