HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23+ cu Snapdragon 8 Gen 2 testat în Geekbench

Samsung Galaxy S23+ cu Snapdragon 8 Gen 2 testat în Geekbench

Samsung Galaxy S23+

Un Samsung Galaxy S23+, varianta pentru piața din Statele Unite, echipată cu chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, a fost testată în aplicația de benchmark Geekbench. Rezultatele sunt oarecum în linie cu cele reușite de suratele de serie S23 standard și S23 Ultra, ambele testate și ele în aceeași aplicație, cu același chipset de la Qualcomm.

Se pare că versiunea pentru Europa, echipată cu chipset-ul proprietar Exynos, întârzie să își facă apariția în teste. Lucru care alimentează și mai acerb zvonurile conform cărora Samsung va scoate anul viitor o singură echipare pentru seria S23, indiferent de zona în care unitățile vor fi vândute. Echipare cu chipset-ul de top de la Qualcomm, evident.

Revenind la Samsung Galaxy S23+, unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB și a rulat un Android 13 cu OneUI 5.0.

Probabil că la nivel de memorii vor exista și alte posibilități.

Iar în ceea ce privește scorurile obținute, în mod oarecum ciudatîn testele single-core scorul a fost mai mic, iar în cele multi-core scorul a fost mai mare decât la modelul standard sau cel Ultra, deși toate cele trei telefoane testate în Geekbench aveau 8 GB de memorie RAM.

Oricum, rezultatele sunt asemănătoare. Și probabil că și Samsung Galaxy S23+, la fel ca și frații de familie, este încă în stadiul de reglaje fine. Așa că vom mai discuta cu siguranță pe marginea acestui subiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep