HomeFeaturedFocusNokia 2780 Flip anunțat oficial

Nokia 2780 Flip anunțat oficial

Nokia 2780 Flip

Într-o vreme în care alți producători lansează telefoane foldable cu ecran pliabil, cei de la HMD Global par să rămână blocați în trecut și scot un nou clamshell clasic. Nokia 2780 Flip are chiar și un nume care induce o asociere cu foldable-ul modern. Dar este doar un clamshell feature phone, cu butoane (tastatură T9) și cu un display convențional, fără touch.

Cred că nici nu contează așa de mult detaliile tehnice. Dar o să le enumerăm pe scurt pentru fanii acestui timp de informații. Chipset-ul este un Snapdragon 215 cu procesor quad-core, memoria RAM este de 512 MB, iar capacitatea internă de stocare este de 4 GB. Suficientă pentru câteva mp3-uri, pentru că acest format este suportat de telefon, care poate funcționa ca player de muzică. Are și suport pentru Radio FM și evident un jack audio de 3.5 mm.

Ecranul lui Nokia 2780 Flip este un TFT de 2.7 inchi. La exterior are încă un display, pentru notificări. Tot un TFT, de 1.77 inchi. Tot aici este și o cameră foto cu senzor de 5 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 1450 mAh și poate fi schimbat de către utilizator.

Partea cea mai ciudată legată de acest Nokia 2780 Flip este prețul său de vânzare. HMD Global cere 90 de dolari pentru acest telefon feature, pe piața din Statele Unite. În condițiile în care există telefoane smart care se vând cu prețuri apropiate, aș spune că cei care operează brandul Nokia par ușor rupți de realitate.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep