HomeFeaturedFocusSamsung vrea sa vanda 270 milioane de telefoane smart in 2023

Samsung vrea sa vanda 270 milioane de telefoane smart in 2023

Samsung

Oficialii companiei coreene au comunicat oficial care este ținta de vânzări de telefoane smart a Samsung pentru anul viitor. Compania își propună să vândă nu mai puțin de 270 de milioane de unități de smartphone în 2023. Asta în condițiile în care, pentru anul curent, estimările indică vânzări totale de aproximativ 260 de milioane de unități.

O cifră care, la rândul ei, ar fi cu 10 milioane de unități mai mare decât cea înregistrată anul trecut. Cred că abordarea aceasta, cu pași mici, dar siguri, este una foarte sănătoasă. Să sperăm că le va și ieși această socoteală.

Ca o scurtă paranteză, recordul de vânzări de telefoane smart într-un an de zile pentru Samsung este de 320 de milioane de unități. Și s-a înregistrat în 2017. De atunci coreenii nu au reușit să mai vândă peste 300 de milioane de telefoane smart într-un an.

Pentru a putea crește, compania va pune destul de mult accent pe zona de foldable, acolo unde deocamdată domină clar piața. De altfel, din ținta de 270 de milioane de unități, undeva la 60 de milioane de telefoane se dorește să fie din categoriile de top Galaxy Z și Galaxy S.

Asta înseamnă că Samsung dorește totuși și un profit mai mare, nu doar să domine piața ca număr de unități vândute. Și sincer cred că aici ar trebui insistat mai mult.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep