HomeMobileAndroidAcestea sunt specificatiile hardware ale OnePlus 11

Acestea sunt specificatiile hardware ale OnePlus 11

Specificațiile complete pentru OnePlus 11 au fost publicate pe site-ul autorităților chineze de certificare a produselor, TENAA.
Specificațiile complete pentru OnePlus 11 au fost publicate pe site-ul autorităților chineze de certificare a produselor, TENAA.

Viitorul smartphone OnePlus 11 va fi lansat pe 7 februarie și pentru că deja sunt cunoscute o grămadă de informații despre el a rămas să vă spunem că zilele trecute au fost confirmate specificațiile tehnice. Astfel, pe site-ul TENAA, cel de certificare a produselor din China, a apărut lista cu specificații tehnice, ce include numele modelului: PHB110, display-ul de 6.7 inci AMOLED cu rezoluție de 3216 x 1440 pixeli, probabil cu rată de refresh de 120Hz.

Specificațiile tehnice ale OnePlus 11, via mySmartPrice

Merită de menționat și că există două variante: cea cu 12GB / 256 GB pentru stocare și ea de 16GB / 5126GB pentru stocare. Există trei camere principale (50MP, 48MP și 32MP) și un sistem cu două baterii, fiecare cu o capacitate de 2435 mAh. Cipsetul nu este specificat, zvonurile spun că ar fi Snapdragon 8 Gen 2 cu siguranță. La fel și faptul că e de așteptat ca OnePlus 11 să vină cu încărcare rapidă de 100W, deși nu este specificat acest lucru.

Nu în ultimul rând, aparatul va cântări 205 grame și va avea o colecție bogată de senzori: giroscop, distanță, lumină, amprentă sub display, recunoaștere facială.

Specificațiile și design-ul sunt bunicele. Așteptă să văd smartphone-ul ca să spun mai multe.

via aa

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep