HomeFeaturedFocusApple nu va mai lansa iPhone SE 4 în 2023

Apple nu va mai lansa iPhone SE 4 în 2023

Umblă vorba că Apple nu va mai lansa iPhone SE 4 în 2023, alternativele fiind lansarea în 2024 sau renunțarea la acest model.
Umblă vorba că Apple nu va mai lansa iPhone SE 4 în 2023, alternativele fiind lansarea în 2024 sau renunțarea la acest model.

Citeam că Ming-Chi Kuo, un cunoscut analist din Asia, a spus că Apple se gândește să amâne lansarea iPhone SE 4 din 2023 către 2024 sau chiar să renunțe la acest model pentru că vânzările de telefoane din zona low end (dacă la Apple există așa ceva!) au fost sub așteptări. Aici vorbim despre iPhone SE 3, iPhone 13 mini și iPhone 14 Plus.

De asemenea Kuo a mai spus că schimbarea de design gândită pentru iPhone SE 4 – adică un ecran complet – e de natură să crească prețul, ceea ce înseamnă că ar ieși din zona ˝ieftină˝. Pe de altă parte, toată lumea vorbește despre criza (sau să îi zicem recesiunea) din 2023 și orice acțiune care are ca efect reducerea de costuri e binevenită. Inclusiv la Apple.

Au existat zvonuri despre următoarea generație iPhone SE, care ar trebui să vină în 2024, care va avea un aspect similar iPhone XR, cu display complet și fără senzorul de amprentă de pe partea din față, poate cu Face ID sau un senzor de amprentă poziționat pe lateral, în butonul de pornire/oprire. Display-ul ar fi trebuit să fie de 6.1 inci, OLED sau LCD, cu notch, evident.

Toate aceste informații dau câteva detalii despre cum arată preferințele utilizatorilor de iPhone: preferă modelele high end (Pro și Max), care deși sunt mai scumpe, au funcționalități superioare modelelor de bază, chiar dacă ideea de display mai mic ar fi fost mult mai atractivă. Adică o strategie de vânzări foarte bună.

via mr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep