HomeFeaturedFocusDacă nu ați făcut-o încă, instalați iOS 16.1.2

Dacă nu ați făcut-o încă, instalați iOS 16.1.2

Săptămâna trecută Apple a lansat iOS 16.1.2 cu vine cu niște update-uri care îmbunătățesc funcționarea modelelor iPhone 14 și ceva optimizări de performanță și securitate.
Săptămâna trecută Apple a lansat iOS 16.1.2 cu vine cu niște update-uri care îmbunătățesc funcționarea modelelor iPhone 14 și ceva optimizări de performanță și securitate.

Săptămâna trecută Apple a mai lansat un update de iOS, în speță 16.1.2 care vine să repare alte noi probleme apărute cu modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro și să optimizeze modul de funcționare în rețelele mobile.

Oficial pachetul iOS 16.1.2 (ce are doar 286,8 MB) aduce modificări în logica opțiunii Crash Detection (aia de o anunța Apple cu mare tam tam că vine să salveze vieți în urma accidentelor) ca urmare a unor incidente în care aparatele iPhone 14 ale unor schiori au ajuns să sune la serviciile de urgență când nu era cazul. E bine că în continuare Apple testează chestiile astea pe utilizatori, mult după ce ele ar fi trebuit să fie mature.

Apoi există niște patch-uri legate de compatibilitatea cu serviciile wireless ale anumitor operatori și evident niște patch-uri de securitate. Din păcate nu avem nici acum descrierea oficială a schimbărilor (details available soon zice Apple), ceea ce mă duce cu gândul că e posibil ca update-ul de față să mascheze niște actualizări importante de securitate și de asta vă recomand să puneți rapid actualizarea, dacă nu ați făcut-o încă.

La mine a mers ușor, fără nicio problemă ulterioară.

Mă gândeam că ar fi bine să știți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep