HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola Moto Edge 40 Pro

FOTO: cum arata Motorola Moto Edge 40 Pro

Motorola Moto Edge 40 Pro

După ce a fost certificat de TENAA cam cu o lună în urmă, Moto X40 Pro, pe care o să îl cunoaștem cel puțin în Europa ca fiind Motorola Moto Edge 40 Pro, ajunge din nou în atenția opiniei publice. De această dată pentru că un set de fotografii înfățișând acest flagship a ieșit la iveală. Este vorba despre fotografii generate pe calculator.

Ba chiar, așa cum se poate vedea mai jos, avem și un scurt material video cu viitorul terminal.

Nu sunt prea multe detalii la vedere în legătură cu Motorola Moto Edge 40 Pro. Știm totuși că terminalul se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, vârful de gamă pentru Androide. Va avea un ecran OLED cu marginile laterale curbate și o diagonală de 6.67 inchi (rată de refresh de 144 Hz).

Memoria RAM va ajunge până la 16 GB (cred că 18 GB cum a apărut în unele materiale este totuși o eroare). Capacitatea internă de stocare va urca până la 512 GB.

Acumulatorul va suporta o viteză de încărcare de 125W.

Despre sistemul foto de pe spatele lui Motorola Moto Edge 40 Pro se zvonește că va avea un senzor principal de 50 MP, un ultrawide tot de 50 MP și un telephoto de 12 MP. Alte detalii despre terminal nu se cunosc pentru moment, așa că rămânem cu fotografiile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep