HomeFeaturedFocusE posibil ca DJI să lanseze o dronă Mini 3, mai ieftină

E posibil ca DJI să lanseze o dronă Mini 3, mai ieftină

DJI va lansa o nouă dronă Mini 3 (non-Pro) mai ieftină și fără senzorii de evitare a obstacolelor.
DJI va lansa o nouă dronă Mini 3 (non-Pro) mai ieftină și fără senzorii de evitare a obstacolelor.
Imagine via Konrad Iturbe

Se pare că DJI e aproape să lanseze un nou membru al familiei Mini 3, în speță o variantă non-Pro, care va avea senzorul de 1/1.3 inci, cu posibilități de înregistrare 4k HDR, autonomie de 38 de minute și Ocusync 2 (acces remote până la 10 km).

După imaginile și detaliile asociate noii drone, zilele trecute au apărut poze și cu cutia produsului, făcute într-un magazin Best Buy din New Jersey:

Se poate vedea și prețul: 860 USD pentru varianta Fly More care include drona, controller-ul cu display propriu, o geantă, elice.

Și ar fi cu 200 USD mai ieftină decât varianta Mini 3 Pro cu Fly More și același controller. Probabil că datorită lipsei senzorilor de evitare a obstacolelor, noul model Mini 3 are o autonomie mai bună – 38 de minute, față de 34 posibile pe Mini 3 Pro.

Încă nu e clar și care va fi prețul dronei Mini 3 (non-Pro) – știm că varianta Pro costă 669 USD fără controller și bundle. E posibil ca diferența de 200 USD să fie prezentă aici, nu doar la pachetul Fly more.

Pentru moment nu știm nici data de lansare, dar dacă produsul e deja în rafturile Best Buy, e posibil ca în curând să primim comunicatul de presă DJI legat de acest nou produs. Partea bună este că drona va fi ceva mai accesibilă (fără elementele Pro asociate senzorilor de evitare a obstacolelor) și va rămâne sub 250g, ceea ce aduce avantajul că în unele țări nu mai e nevoie să fie înregistrată la autoritatea aeronautică.

Revin cu detalii de îndată ce apar alte informații.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep