HomeMobileAndroidOnePlus 11 se lanseaza pe 7 februarie, fara varianta Pro

OnePlus 11 se lanseaza pe 7 februarie, fara varianta Pro

Compania chineză OnePlus a anunțat că va lansa modelul OnePlus 11 (fără Pro) pe 7 februarie, în cadrul unui eveniment ținut în New Delhi, India.
Compania chineză OnePlus a anunțat că va lansa modelul OnePlus 11 (fără Pro) pe 7 februarie, în cadrul unui eveniment ținut în New Delhi, India.

Pe 7 februarie chinezii de la OnePlus vor avea o lansare în New Delhi, India în care vor prezenta OnePlus 11 5G și Buds Pro 2. Deja am văzut că design-ul va fi similar modelelor anterioare, cu o construcție rotundă ce înglobează cele trei camere principale. Interesant este că mesajul de marketing vrea să scoată în evidență Cloud 11 și ˝Witness the Shape of Power˝.

Cloud 11 ar însemna o experiență îmbunătățită adusă de noile produse, un salt de la Cloud 9, care împreună cu al doilea mesaj ne duce cu gândul la o performanță mai bună. Totodată nu va mai exista modelul Pro, ceea ce înseamnă fie că o să mai existe o lansare undeva în cursul anului 2023 fie că OnePlus a înțeles că nu are rost să construiască mai multe variante, pentru că publicul nu e interesat. Variantele sunt divergente, eu cred că mai degrabă o să existe încă o lansare pentru un model Pro.

Legat de construcție și funcționalitate, OnePlus 11 5G va păstra slider-ul lateral pentru anularea prin buton a sunetului (așa cum are încă Apple pe iPhone) și că va fi continuată colaborarea cu producătorul de camere foto Hasselblad, ceea ce înseamnă că tehnologia de procesare a imaginii și optimizare a lentilelor va fi prezentă și pe modelul OnePlus 11 5G.

În condițiile în care OnePlus 9 și OnePlus 10 au fost niște modele interesante, sunt curios cât de tare va fi afectat OnePlus 11 5G de colaborarea ˝forțată˝cu Oppo și cât de tare va avea de suferit brandul OnePlus.

Mai e mult până pe 7 februarie așa că leak-urile vor mai veni. Stați pe aproape.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep