HomeMobileAndroidPrimele imagini oficiale cu Galaxy S23 Ultra

Primele imagini oficiale cu Galaxy S23 Ultra

Săptămâna trecută au scăpat pe net primele imagini oficiale cu Samsung Galaxy S23 Ultra.
Săptămâna trecută au scăpat pe net primele imagini oficiale cu Samsung Galaxy S23 Ultra.

Finalul săptămânii trecute ne-a adus în prim plan un set de imagini de marketing în care putem vedea design-ul lui Samsung Galaxy S23 Ultra și cel al lui Samsung Galaxy S23+. Samsung revine la un design ˝mai cuminte˝ în care renunță la acea ridicătură ce avea rolul de a ține și proteja camerele foto, aducând toată seria la un format similar.

În imaginea de mai sus putem vedea Galaxy S23+ în culoarea roz, în timp ce Galaxy S23 Ultra apare pe culoarea verde, design-ul fiind similar, însă cu margini rotunjite pe S23+ și sistemul de tip Note pe S23 Ultra.

Alături de smartphone-uri mai apar și căștile Buds 2 Pro și ceasul Watch 5.

Mi se pare interesantă decizia Samsung de a oferi întregii serii S23 același design, cu camerele grupate vertical, fără nici-un element de legătură. Forma puțin rotunjită a lui S23+ e foarte probabil să fie prezentă și pe modelul entry level S23, cu toate că cel din urmă o să fie ceva mai mic.

Galaxy S23 Ultra e foarte similar cu S22 Ultra, ambele moștenind aspectul seriei Note. Sunt prezente totuși niște schimbări subtile cum ar fi marginile lentilelor de pe trei camere, ce au culoarea carcasei (S22 Ultra le avea de culoare neagră). În ceea ce privește fața, S23 Ultra păstrează sistemul cu gaură în display pentru camera selfie, însă zvonurile spun că aceasta va avea un senzor de 12MP.

Nu știu voi ce părere aveți (dar sunt curios să o aflu!), însă ultimii ani au arătat o stagnare în ceea ce înseamnă ideile de design pentru Samsung, Apple, Sony și chiar Huawei. Să însemne asta că s-a ajuns la o plafonare în care producătorii caută să își maximizeze profiturile în locul inovației?

via sm

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep