HomeFeaturedFocusApple a început producția de iPhone 15

Apple a început producția de iPhone 15

iPhone 15

Este vorba despre acele loturi de probă, pe care compania le lansează cu scopul de a calibra diferite aspecte logistice. Noile telefoane iPhone 15 au intrat în stadiul de producție NPI (New Product Introduction). Informația a fost obținută cu ajutorul unor surse apropiate de compania americană.

A fost confirmată și de către cei de la Foxconn, care folosesc acest moment pentru a regla fluxurile de componente primite de la furnizorii Apple. În plus, se dorește și o testare a noilor echipamente de asamblare care au apărut în fabricile Foxconn și se fac și ultimele optimizări înainte de producția de masă. Iar pentru Apple această perioadă este folosită pentru controalele detaliate de calitate și eliminarea chiar și a celor mai mici probleme de această natură.

În paralel se dorește și o reconfigurare a decalajelor existente între fabricile din China și cele din India care produc noile iPhone 15. Până acum producția din China pornea cu până la 9 luni mai repede. Dar se dorește ca ecartul să scadă (probabil treptat) până undeva la două săptămâni. Și mutarea unei părți din producția totală din China către India. Motivele sunt destul de clare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep