HomeFeaturedFocusO chestie interesanta: Apple Maps ofera informatii despre locurile de parcare

O chestie interesanta: Apple Maps ofera informatii despre locurile de parcare

O chestie care merită știută: Apple a extins funcționalitatea aplicației Apple Maps (pe care nu am folosit-o și nici nu am de gând să o folosesc curând în România/Europa) prin adăugarea informațiilor legate de disponibilitatea locurilor de parcare în anumite locații. Vorbim despre 8000 de locații din SUA și Canada, pentru care sunt oferite detalii asociate prezenței încărcătoarelor pentru automobilele electrice.

Așa că dacă sunteți în SUA sau Canada, încercați să folosiți Apple Maps – am înțeles că a început să fie cât de cât funcțională aplicația – și să selectați locația de care sunteți interesați, apoi butonul More și în cele din urmă Parking.

Soluția este posibilă datorită parteneriatului cu SpotHero, integrarea cu Apple Maps făcând posibilă și realizarea unei rezervări direct din Maps – deocamdată merge doar de pe iPhone, la un moment dat ar trebui să vină și pe macOS.

Ziceam că Apple Maps a început să devină cât de cât funcțională prin SUA, asta datorită eforturilor Apple de a introduce informații mai detaliate, opțiuni valide de navigație, AR și chiar elemente 3D, așa cum găsim în Google Maps sau Bing Maps.

Trebuie să recunosc că ideea asta de a oferi detalii despre locurile libere în parcări e o chestie faină și mă aștept ca Google să vină relativ repede cu o soluție similară. Ar fi fain să poți să vezi din timp ce locuri libere sunt prin diferite parcări, asta înainte să ajungi acolo și să pierzi ore până să găsești ceva liber.

via mr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep