HomeFeaturedFocusApple crește prețul înlocuirii bateriilor de iPhone, iPad și MacBook!

Apple crește prețul înlocuirii bateriilor de iPhone, iPad și MacBook!

Apple a anunțat că o să crească prețurile pentru bateriile originale pentru iPad, iPhone și MacBook. Grăbiți-vă să le schimbați acum, dacă aveți nevoie.
Apple a anunțat că o să crească prețurile pentru bateriile originale pentru iPad, iPhone și MacBook. Grăbiți-vă să le schimbați acum, dacă aveți nevoie.
Imagine via ifixit

De la 1 martie 2023 Apple va crește prețurile pentru bateriile de iPad, iPhone și MacBook asociate modelelor lansate înainte de 2022. În speță bateriile de iPhone (pentru modelele non iPhone 14) vor crește cu aproape 24 EUR (fiecare regiune va avea prețuri diferite), mai puțin acele modele care sunt încă sub AppleCare sau AppleCare+.

Spre exemplu, o baterie de iPhone X – iPhone 13 costă cam 75EUR cu tot cu înlocuire, modelele mai vechi având bateriile la 55 EUR. Însă pentru iPhone 14 înlocuirea bateriei costă 119 EUR!

Prețul pentru înlocuirea bateriei de iPad va crește cu 40EUR pentru modelele de dinainte de 2022, iar cea de MacBook cu 36 EUR pe Air și 60EUR pe MacBook Pro.

Creșterile sunt importante dacă ne gândim că acum înlocuirea unei baterii de iPhone 12 costă undeva la 69 EUR la Apple, cei 24EUR în plus reprezentând o creștere de aproape 35%. De asta vă recomand să mergeți acum să faceți înlocuirile (dacă e cazul). Puteți verifica exact prețul pentru fiecare model urmând acest link.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep