HomeEvenimenteCESLG o să prezinte căștile Breeze care ajută la un somn mai...

LG o să prezinte căștile Breeze care ajută la un somn mai bun

În cadrul CES 2023 (care a început de ieri, în caz că nu ați aflat), primul mare târg de tehnologie din 2023, LG o să prezinte (pe 5 ianuarie este lansarea oficială) căștile in-ear Breeze care ajută la un somn mai bun. Folosind o tehnologie de detectare în timp real a undelor cerebrale, căștile pot oferi anumite sunete care să fie sincronizate cu acestea și să conducă la un somn mai bun.

Căștile Breeze sunt realizate împreună cu SleepWave Company și după cum am spus, folosesc o tehnologie de detectare în timp real a undelor cerebrale de-a lungul nopții (pentru asta folosește o serie de senzori speciali creați) și poate interpreta cât timp a fost petrecut în fiecare fază de somn (REM, somn adânc și semi trezire) și să redea anumite sunete care să permită revenirea în starea de somn adânc.

Sunt 80 de sunete special create pentru asta, de la cântece de leagăn și până la zgomote specifice naturii, iar cine dorește poate să adauge în listă și piese direct de pe YouTube. După cum probabil vă așteptați, există și o aplicație de smartphone care oferă datele înregistrate și diferite interpretări pe baza cărora utilizatorul să își poată ajusta comportamentul.

Și cam atât știm în acest moment – mâine o să fie prezentarea oficială și o să vă pot spune mai multe.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep