HomeEvenimenteCESConform Sony, penuria de PlayStation 5 e gata, oricine poate avea o...

Conform Sony, penuria de PlayStation 5 e gata, oricine poate avea o consola!

În cadrul conferinței de presă de la CES 2023 Sony a făcut câteva anunțuri interesante vizavi de platforma PlayStation 5. Primul ar fi că până în acest moment (și în ciuda penuriei) a vândut 30 milioane de unități PlayStation 5, cu 5 milioane mai multe decât erau înregistrate în luna noiembrie.

Al doilea anunț, poate mai important, este că penuria de PS5 e gata și că oricine poate să își cumpere una. Cel puțin în viziunea lui Jim Ryan, pentru că în momentul de față rar găsești un PS5 pe stoc și dacă îl găsești prețul cu aproape 50% mai mare decât cel oficial.

Ai varianta să te duci pe magazinul online al Sony și să te pui pe lista de așteptare pentru varianta digital edition (fără unitate de disc) și vei fi anunțat când aceasta revine pe stoc. Nu e neapărat o soluție rea, dacă îți dorești neapărat să pui mâna pe o consolă PS5.

Alt lucru: Sony le-a mulțumit fanilor pentru răbdarea de care au dat dovadă, ținând cont că PS5 a fost lansat în 2020 și abia de acum putem să ne gândim la disponibilitatea sa la nivel general.

Dacă vreți să vedeți tot anunțul Sony de la CES 2023, o puteți face aici:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep