HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola ThinkPhone

FOTO: cum arata Motorola ThinkPhone

Motorola ThinkPhone

Am tot auzit despre conceptul de smartphone Motorola ThinkPhone, pe care cei de la Lenovo îl vor tageta ca fiind un telefon pentru segmentul business. Dar nu am avut niciun fel de informații despre el. Bine, nici acum nu avem detalii tehnice, dar măcar primim câteva indicii de ordin fizic. Și asta pentru că oficialii companiei chineze au început un soi de campanie de teasing pentru acest terminal.

Un telefon ce promite un “business-grade upgrade” și pe care cei de la Lenovo au în plan să îl prezinte la CES-ul din acest an. Așa că l-am putea vedea oficial chiar mâine.

Vedem un Motorola ThinkPhone cu un spate cu pattern deja consacrat de laptopurile companiei, care prezintă în lateral un buton suplimentar, de culoare roșie.

A doua fotografie a fost generată pe baza speculațiilor care circulă în legătură cu acest proiect. Pe spate este vizibil un sistem foto compus din trei camere, ce pare să aibă un senzor principal de 50 MP.

Însă argumentele acestui terminal ar trebui să fie altele. Mai ales la nivel de funcționalități și securizare a informațiilor utilizatorului.

Să sperăm că vom afla aceste detalii mâine sau poimâine și că Motorola ThinkPhone nu va fi o dezamăgire.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep