HomeFeaturedFocusOnePlus 11 prezentat oficial, noul flagship al companiei

OnePlus 11 prezentat oficial, noul flagship al companiei

OnePlus 11

OnePlus 11 va avea parte de o lansare globală pe 7 februarie. Până atunci telefonul a fost prezentat oficial pe piața sa natală, în China. Ocazie cu care avem o confirmare a specificațiilor sale tehnice, dar și o idee aproximativă despre prețul său de vânzare.

Dispozitivul va fi momentan flagship-ul companiei, nu va fi însoțit de un model Pro. Vine cu un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Memoria RAM va putea fi de 12 GB sau de 16 GB (LPDDR5X). Iar capacitatea internă de stocare va putea fi de 256 GB sau 512 GB (UFS 4.0). Sistemul de operare este un Android 13. În China vine cu Color OS 13 peste el. De văzut cum se va prezenta aici varianta globală. Probabil cu un Oxygen OS 13.

Ecranul lui OnePlus 11 este un AMOLED LTPO 3.0 cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție QHD+ (3216 x 1440 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz, există suport pentru HDR 10+, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Un orificiu discret, poziționat pe stânga, ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 16 MP. Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere, dezvoltat în colaborare cu Hasselblad. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 48 MP și de un telephoto de 32 MP (zoom optic 2x). Toți trei senzorii sunt Sony.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 100W.

OnePlus 11 vine în două variante, una de culoare neagră și una de un verde închis. Prețurile (valabile pentru China) pleacă de la aproximativ 580 dolari și ajung până la 710 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep