HomeFeaturedFocusHuawei P60 Pro ar putea fi lansat în martie, câteva detalii tehnice

Huawei P60 Pro ar putea fi lansat în martie, câteva detalii tehnice

Huawei P60 Pro

Se pare că producătorul chinez nu a renunțat la seria de flagship-uri P. Și bine face! Modelul Huawei P60 Pro ar putea fi lansat în luna martie, alături de o versiune standard P60. Sunt disponibile chiar și câtea detalii tehnice despre cele două, ajunse în atenția opiniei publice la nivel de zvon sau ca informații leak-uite de diferite surse mai mult sau mai puțin credibile.

Se pare că marile plusuri se vor regăsi la nivel de abilități foto. S-a umblat și la ecrane și la partea de autonomie.

Modelul Pro va fi echipat cu un display OLED fabricat de BOE, cu diagonală de 6.6 inchi. Rezoluția acestuia va fi de 3200 x 1440 pixeli (QHD+). Rata de refresh va fi de 120 Hz. Un orificiu circular va ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Pe partea din spate Huawei P60 Pro vine cu un sistem foto îmbunătățit. Un senzor principal de 50 MP (Sony IMX888 de generație nouă) va fi ajutat de un ultrawide tot de 50 MP (Sony IMX858). Se pare că senzorul telephoto de 64 MP se păstrează la fel (Omnivision OV64B).

La interior va ticăi un Snapdragon 8+ Gen 1 cu abilitățile 5G cenzurate. O direcție pe care Huawei este în continuare constrânsă să meargă. Din aceeași categorie cu serviciile Google Mobile, care lipsesc în continuare.

Mai merită evidențiat serviciul de urgență care folosește sateliții BeiDou, certificarea IP68, procesorul de imagine XMAGE pentru optimizările foto și mai ales acumulatorul de 5500 mAh al lui Huawei P60 Pro. Acumulator ce va putea fi încărcat cu 100W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep