HomeFeaturedFocusZVON: toate modelele de iPhone 15 vor avea Dynamic Island

ZVON: toate modelele de iPhone 15 vor avea Dynamic Island

iPhone 15

Un zvon destul de interesant, lansat de către coreenii de la The Elec, a făcut turul internetului. Se pare că toate modelele de iPhone 15 (inclusiv cele două non Pro-uri) vor fi echipate cu Dynamic Island. Un feature de care la generația 14 s-au bucurat doar Pro-urile.

Publicația se bazează pe comenzile făcute de Apple către furnizorii de display-uri (în principal Samsung Display) și pe informațiile scurse dinspre acești furnizori.

Lucrurile merg chiar mai departe. Potrivit aceleiași surse, cele două modele Pro din generația iPhone 15 ar putea avea sistemul foto frontal integrat sub display. O mișcare îndrăzneață din partea Apple, care de obicei lasă competitorii să aducă un feature nou pe piață și de-abia după un an sau doi în adoptă. Exemple ar fi destul de multe aici.

Rămâne de văzut dacă se va întâmpla așa, cred că ar fi o mișcare care îi va bucura destul de mult pe fanii Apple. În ceea ce privește prezența Dynamic Island-ului pe toate modelele, ar fi o manevră menită să mai strângă puțin gap-ul din prezent dintre Pro-uri și non-Pro-uri, care s-a reflectat și în cifrele de vânzări.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Pai zvonurile se bat cap in cap!Daca toate modelele de iPhone 15 (inclusiv cele două non Pro-uri) vor fi echipate cu Dynamic Island iar cele două modele Pro din generația iPhone 15 ar putea avea sistemul foto frontal integrat sub display,atunci Dynamic Island nu mai are sens pe cele doua pro-uri!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep