HomeFeaturedFocusRed Magic 8 Pro se lansează global, vine și în România

Red Magic 8 Pro se lansează global, vine și în România

Red Magic 8 Pro

În momentul în care și-a făcut apariția pe piața din China, nu i-am dat foarte multă atenție lui Red Magic 8 Pro de la ZTE. Nu era foarte clar dacă va ajunge și în Europa. Acum această informație există și ea este îmbucurătoare. Compania a anunțat oficial că flagship-ul își începe călătoria comercială. Pe lista țărilor în care se va găsi telefonul se găsește și România.

The Red Magic 8 Pro is coming to the following countries and regions:

  • North America: Canada and the United States
  • Europe: Austria, Belgium, Bulgaria, Lithuania, Croatia, Luxembourg, the Republic of Cyprus, Czech Republic, The United Kingdom, Netherlands, Denmark, Poland, Estonia, Portugal, Finland, Romania, France, Slovakia, Germany, Slovenia, Greece, Spain, Sweden, Ireland, Hungary, Italy, Latvia, Malta
  • Asia Pacific: Hong Kong (China SAR), Indonesia, Macau (China SAR), Philippines, Singapore, Malaysia
  • Middle East: Israel, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Egypt
  • Latin America: Mexico, Peru, and Chile

Modelul Red Magic 8 Pro lansat ăn China va fi disponibil în Europa sub numele de Matte (denumire dată de textura sa). Va veni într-o singură echipare de memorii, cu 12 GB de RAM și 256 GB de memorie internă. În schimb, modelul Pro+ din China se va numi Void și va fi echipat cu 16 GB de RAM și o stocare internă de 512 GB. Prețurile publicate de ZTE pentru Europa sunt de 650 euro, respectiv 750 euro.

Ca un scurt reminder, Pro-ul este echipat cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, are un ecran OLED de 6.8 inchi (2480 x 1116 pixeli) cu rată de refresh de 120 Hz. Acumulatorul său are o capacitate de 6000 mAh și se poate încărca cu 65W. Senzorul foto principal este de 50 MP. Oricum, camerele nu sunt importante pentru un telefon de gaming.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep