HomeFeaturedFocusSamsung Display a prezentat Flex Hybrid OLED

Samsung Display a prezentat Flex Hybrid OLED

Flex Hybrid OLED

Samsung Display a prezentat oficial cea mai recentă inovație a sa, Flex Hybrid OLED. Așa cum lasă numele să se înțeleagă, este un panel OLED care se poate plia și care poate fi rulat într-o parte. Este o inovație care va echipa într-un viitor (încă neclar) generația următoare de telefoane smart.

Dintr-o carcasă de dimensiunile unui smartphone convențional al zilelor noastre, se poate derula și poate ajunge până la 12.4 inchi, cu aspect 16:10. Sau, dacă se utilizează doar partea de pliere, ajungem la un display de 10.5 inchi, cu aspect 4:3.

Evident, această tehnologie Flex Hybrid OLED va putea fi folosită în viitor nu doar la telefoane smart, ci și la tablete sau notebook-uri.

În cadrul standului de la CES-ul ce stă să înceapă, vor fi arătate și alte potențiale materializări ale acestei inovații. Flex Slidable Solo și Flex Slidable Duet, care vor putea fi extinse într-o parte sau în ambele laterale, se pot extinde până la 14 inchi, respectiv 17.3 inchi. Însă acestea au șanse ceva mai mici de a fi prezente într-un dispozitiv comercial în viitorul apropiat.

Pe lângă Flex Hybrid OLED, Samsung Display va mai prezenta la CES și noua tehnologie QD-OLED. Televizoarele care o vor îngloba vor avea diagonale de la 34 inchi până la 77 inchi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep