HomeFeaturedFocusSamsung aduce un șef de la Merceds să conducă echipa de design

Samsung aduce un șef de la Merceds să conducă echipa de design

Samsung îl numește pe Hubert H. Lee (fost director în echipa de design la Mercedes China) la conducerea echipei MX Design (Mobile Experience).
Samsung îl numește pe Hubert H. Lee (fost director în echipa de design la Mercedes China) la conducerea echipei MX Design (Mobile Experience).

Chiar ieri spuneam că mi se pare că Samsung și Apple par să fi intrat într-o fază în care nu mai cresc la nivel de design al produselor și că lansările lor nu mai au niciun fel de farmec. Azi citesc că Samsung a decis să îl angajeze pe Hubert H. Lee pe post de director al echipei MX Design (Mobile Experience Design), în ideea că lucrurile ar trebui să se schimbe puțin. Hubert H. Lee a lucrat înainte pe post de Chief Design Officer of Mercedes-Benz China, aducând în acest fel experiența de 20 de ani în Samsung.

Lee va conduce echipa ce trebuie să construiască viitoarele produse Galaxy precum smartphone-urile Galaxy S și cele din seria Z, tabletele Galaxy Tab, ceasurile smart Galaxy Watch etc. iar experiența de design din cadrul Mercedes ar trebui să aducă un suflu nou vizavi de viitoarele produse Samsung. Iar când zic viitoarele mă refer la seriile care vor veni după 2023, dacă nu chiar 2024.

Aducerea lui Lee pe postul de șef la MX Design urmează schimbării de luna trecută, când Samsung a adus-o pe Lee Yung-hee la conducerea Global Marketing Center pentru Samsung DX. Cele două schimbări arată clar că Samsung a înțeles că e nevoie de un suflu nou în ceea ce privește viitorul său în lumea gadget-urilor.

Sper să fie de bine!

via Samsung.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep