HomeFeaturedFocusApple lanseaza iOS 16.3.1 cu update-uri pentru Crash Detection dar strica Google...

Apple lanseaza iOS 16.3.1 cu update-uri pentru Crash Detection dar strica Google Photos

Aseară Apple a lansat iOS 16.3.1 care aduce optimizări și reparații pentru Crash Detection, dar aceasta strică funcționarea Google Photos.
Aseară Apple a lansat iOS 16.3.1 care aduce optimizări și reparații pentru Crash Detection, dar aceasta strică funcționarea Google Photos.

Aseară a ieșit update-ul iOS 16.3.1 care vine să repare chestii prin iOS, în special optimizarea funcționării noii opțiuni Crash Detection. Dar dacă vă gândiți să îl puneți, atunci trebuie să știți că aplicația Google Photos nu va mai funcționa – practic nu mai poate fi lansată și pentru moment nici Google și nici Apple nu au o soluție.

Alte chestii care sunt reparate de iOS 16.3.1 sunt legate de iCloud (modul de salvare a setărilor avea un bug) și Siri request pentru Find My App. În esență nu sunt schimbări fără de care să nu puteți folosi telefonul, mai ales dacă nu aveți un model iPhone 14 care să aibă Crash Detection.

Din acest motiv vă recomand să nu puneți încă acest update și să mai așteptați puțin până când iese un iOS 16.3.2 sau sau direct iOS 16.4. Mă aștept ca Apple să vină rapid cu o soluție pentru problema cu Google Photos, asta dacă nu cumva face Google un update rapid care va veni prin App Store.

Dar dacă insistați … atunci spor la donwload!

Eu l-am pus pentru că abia am instalat un iPhone 14 Pro și nu mi-am dat seama că strică Photos …

UPDATE: Google a lansat azi versiunea 6.23.1 pentru Google Photos ce rezolva problema introdusa cu iOS 16.3.1. Puteti da drumul la update!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep