HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: trei huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

RECOMANDARE: trei huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

Am văzut în ultima vreme ceva agitație legată de faptul că nu se găsesc sau se găsesc foarte greu huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra. Așa că am vrut să verific acest lucru, cu atât mai mult cu cât avem la teste în această perioadă noul flagship al companiei coreene. Așa că am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect și în cele ce urmează o să vă recomand trei huse de protecție pentru acest terminal.

Am ales trei huse cu preț foarte accesibil, toate trei produse de CUBZ. Va mai urma un material, cu produse ceva mai scumpe, de o calitate mai ridicată, de la SPIGEN și RINGKE, așa că stați pe aproape dacă vă interesează subiectul.

Prima dintre huse este ceva mai discretă. Este o husă Gel TPU Grain Blue de la CUBZ. Vine într-o variantă de culoare albastru închis (dar sunt disponibile și alte opțiuni de culoare) și are pe spate un finisaj ce imită textura de piele naturală.

Îmi place și faptu că protejează mai bine zona modulului foto, evidențiind separat fiecare cameră foto.

Urmează două huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra care conferă un nivel mai ridicat de protecție. Prima este o husă Hybrid Shell Red de la CUBZ. Are colțurile ranforsate cu un cauciuc negru ceva mai moale, care îmbracă și interiorul husei.

Oferă un plus de protecție la nivel de display, prin marginile sale ceva mai proeminente.

În cele din urmă am mers puțin mai departe și am ales și o husă Hybrid Slim Ring Blue de la CUBZ.

Aceasta adaugă și un inel pe spate, care asigură o priză mai bună asupra telefonului și poate fi utilizat și ca suport/stand pentru telefon.

În oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite mai multe opțiuni de huse de protecție pentru Samsung Galaxy S23 Ultra. În zilele următoare vor fi adăugate și mai multe modele.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep