HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola Moto G Stylus 2023

FOTO: cum arata Motorola Moto G Stylus 2023

Motorola Moto G Stylus 2023

O nouă fotografie (din cele generate pe calculator) cu Motorola Moto G Stylus 2023 a ieșit la iveală. Vine dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (@OnLeaks), așa că are șanse foarte mari să fie corectă. Ea lasă la vedere câteva detalii interesante despre viitorul smartphone cu suport pentru stylus.

Vedem în primul rând un display plat, cu un orificiu pentru camera foto selfie. Un orificiu poziționat central. Mai vedem, de asemenea, pe spatele terminalului, un sistem foto dual camera. Inscripția de sub el confirmă faptul că senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP.

Cel mai important poate, vedem faptul că stylus-ul lui Motorola Moto G Stylus 2023 va putea fi inserat în telefon, fix ca cel de pe Galaxy S22 Ultra și S23 Ultra. Desigur, această asemănare nu va duce la o competiție între cele două terminale. Unul este un hifg-end (cel al coreenilor), iar altul încearcă să vină la un preț cât mai accesibil (cel de la Motorola).

Din informațiile din trecut, știm că acest terminal va fi echipat cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea lui internă de stocare va fi de 256 GB. Va avea și versiune 4G, și versiune 5G. Așadar vor exista două opțiuni de echipare la nivel de chipset. Și va fi disponibil în două opțiuni de culoare, Black Beauty și Crystal Grey.

Una peste alta, Motorola Moto G Stylus 2023 pare capabil să genereze ceva vânzări, pentru că va avea cu siguranță publicul lui.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep