HomeFeaturedFocusFOTO: primele randări cu iPhone 15 Pro

FOTO: primele randări cu iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

Au ieșit la iveală primele randări cu viitorul iPhone 15 Pro. Asta deși suntem de-abia în februarie și mai sunt luni bune de zile până la apariția noii generații de telefoane de la Apple. Originea fotografiilor pare să fie un producător terț de accesorii (în speță huse de protecție), care a primit aceste simulări de la Apple, pentru a-și putea planifica din timp fluxurile de producție.

O primă constatare este legată de modulul foto de pe spate, care la viitoarea generație de telefoane pare să iasă în evideță ceva mai mult. Semn că este loc să se umble (a se citi să se îmbunătățească) sistemul de camere foto. Dispunerea acestora rămâne neschimbată însă.

Alte aspecte legate de viitorul iPhone 15 Pro care reies din aceste fotografii se referă la mufa USB Type-C pentru încărcare. În sfârșit!

Mai apoi vedem că noul telefon va avea margini mai înguste ale ecranului, dar colțuri ceva mai rotunjite. Cei de la 9to5 Mac, care au aruncat aceste poze către opinia publică, au încercat chiar și o comparație cu actuala generație, pentru a evidenția mai bine aceste detalii.

Vedem că Dynamic Island-ul lui iPhone 15 Pro va avea aceeași dimensiune. Dar și acesta pare să aibă colțurile ceva mai rotunjite decât în cazul predecesorului.

Deocamdată alte detalii nu sar în ochi. Poate doar faptul că butoanele pentru controlul volumului nu mai sunt fizice.

via 9to5 Mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep