HomeFeaturedFocusHonor Magic5 Lite anunțat oficial, disponibil deja în Europa

Honor Magic5 Lite anunțat oficial, disponibil deja în Europa

Honor Magic5 Lite

Compania chineză desprinsă din Huawei a lansat oficial un nou telefon. Partea bună cu acest Honor Magic5 Lite este că deja este disponibil la precomandă în Europa, pe canale oficiale. Mai exact, telefonul poate fi precomandat în Franța, în trei variante de culoare (Midnight Black, Emerald Green și Titanium Silver), în opțiunea cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare, la un preț de 379 euro. Cu livrările începând din 20 februarie.

Ce primește un cumpărător pentru acești bani? Păi în primul rând un display OLED cu diagonala de 6.67 inchi și marginile laterale curbate. Un panel cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și o rată de refresh de 120 Hz. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală și este protejat cu o sticlă specială rezistentă la zgâriere.

Nucleul hardware al lui Honor Magic5 Lite este construit în jurul unui chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Un chipset care aduce și suport pentru rețelele 5G. Se pare că singura combinație de memorii are 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Și nu există slot microSD.

Sistemul de operare este un Android 12 cu Magic UI 6.1 peste el. Și cu serviciile Google Mobile preinstalate.

Camera selfie are un senzor de 16 MP. Iar pe spate se găsește un sistem compus din trei camere foto. Un senzor principal de 64 MP este ajutat de un ultrawide de 5 MP și de o cameră macro de 2 MP.

Acumulatorul lui Honor Magic5 Lite are o capacitate de 5100 mAh și se poate încărca cu 40W.

Imi pare un mid-range destul de interesant. De văzut când ajunge și pe piața din România.

via Honor  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep