HomeFeaturedFocusMotorola Edge 40 Pro trece prin Geekbench

Motorola Edge 40 Pro trece prin Geekbench

Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro se apropie parcă și mai mult de apariția sa oficială, acel moment care parcă nu mai vine și pe care îl așteaptă mulți entuziaști. Terminalul tocmai a fost testat în Geekbench, unde a lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică.

O scurtă paranteză, a rulat un Geekbench 5 (după captura de ecran pe care o vedeți și voi). Între timp, aseară a fost lansat Geekbench 6, noua versiune a aplicației de benchmark. Care, spun realizatorii ei, este mult mai apropiată de nevoile unui utilizator de smartphone din 2023.

Așa că nu o să ne focusăm pe scorurile realizate, ci mai degrabă pe specificațiile tehnice pe care ni le arată acest test rulat de Motorola Edge 40 Pro.

Evident, nu sunt mari surprize, din moment ce terminalul este aproape identic cu Moto X40-ul din China, lansat la finalul anului trecut. Telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Unitatea testată a avut o memorie RAM de 12 GB. Probabil că vor exista mai multe combinații de memorii posibile. Sistemul de operare rulat a fost un Android 13, aspect care nu ar trebui să mai fie privit precum o mare surpriză.

Dacă telefonul păstrează asemănările cu X40, atunci va avea un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rată de refresh de 165 Hz. Plus o cameră selfie de 60 Hz, un senzor principal pe spate de 50 MP și un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 125W.

Motorola Edge 40 Pro este un adevărat flagship, așa că așteptăm apariția oficială. Care, cel mai probabil, se va întâmpla la MWC.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep