HomeFeaturedFocusMagazinul de aplicatii Xbox 360 nu se inchide (inca!)

Magazinul de aplicatii Xbox 360 nu se inchide (inca!)

Microsoft spune că magazinul de aplicații Xbox 360 nu se închide în 2023, în ciuda faptului că pe site a apărut o informație contrară.
Microsoft spune că magazinul de aplicații Xbox 360 nu se închide în 2023, în ciuda faptului că pe site a apărut o informație contrară.

Microsoft a ținut să menționeze că în ciuda faptului că pe site a apărut o atenționare legată de închiderea magazinului de aplicații Xbox 360, acest lucru nu se va întâmpla în 2023. În schimb, din 7 februarie vor fi retrase niște jocuri (din care fac parte și Jet Set Radio sau The Orange Box) și utilizatorii sunt îndemnați să le descarce (sau să le cumpere) cât mai pot.

După cum am spus, în același timp a apărut și informația conform căruia magazinul va fi închis:

credit Wario64

Bree Adams (Xbox global marketing product manager) a spus că informația a apărut din eroare și că utilizatorii nu trebuie să se panicheze (încă) pentru că Xbox 360 Store nu se închide în luna mai și ei vor rămâne fără jocurile pe care au dat bani.

Acesta este un gest frumos din partea Microsoft, în comparație cu Nintendo care a anunțat că magazinele Wii U și Nintendo 3DS eShops vor fi închise pe 27 martie, lăsând utilizatorii cu ochii în soare. Cei care au plătit jocuri și nu au cum să le descarce (nu mai au spațiu local) vor rămâne fără posibilitatea de a le mai folosi.

Asta ca să știți ce se întâmplă când cumpărați jocuri în format digital.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep