HomeCloud & MobilityMicrosoft are astazi o conferinta unde va prezenta detalii despre integrarea ChatGPT...

Microsoft are astazi o conferinta unde va prezenta detalii despre integrarea ChatGPT in produsele sale

În seara asta se desfășoară o conferință Microsoft unde vor fi anunțate detalii despre modul în care este integrat ChatGPT în soluțiile Microsoft.
În seara asta se desfășoară o conferință Microsoft unde vor fi anunțate detalii despre modul în care este integrat ChatGPT în soluțiile Microsoft.

Am văzut că ChatGPT și Open AI sunt subiecte pe val în ultimele două luni, părerile fiind împărțite vizavi de utilitatea acestor servicii. Microsoft este unul dintre promotorii acestor tehnologii (să nu uităm că după ce a anunțat că va concedia 10000+ angajați, au spus că vor investi câteva miliarde de USD în colaborarea cu Open AI) și astăzi va oferi detalii despre cum folosește (sau va folosi) ChatGPT în serviciile sale.

Sunt deja mai multe zvonuri care spuneau că motorul de căutare Bing va fi primul care va beneficia de ChatGPT – săptămâna trecută pe pagina Bing.com a apărut o notificare ˝Ask me anything˝(adică ˝Întreabă-mă ce vrei tu˝), iar pentru scurta perioadă în care a fost activă schimbarea, pe lângă rezultatele de căutare Bing a mai apărut o coloană în care se putea porni o conversație cu un chatbot.

Dat fiind acest lucru și proaspetele invitații primite de membrii media pentru evenimentul Microsoft de astăzi, e natural să ne gândim că vom vedea noi detalii despre ChatGPT și Bing. Sunt curios să văd despre ce e vorba, mai ales că la Google e panică mare vizavi de ChatGPT și AI-ul conversațional.

S-ar putea să asistăm la un moment de cotitură în ceea ce privește viitorul căutărilor pe net, dar să nu uităm că Microsoft nu prea știe să valorifice situațiile de acest gen – exemple sunt o grămadă: Windows Phone, HoloLens, Internet Explorer etc.

Revin cu detalii.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep