HomeFeaturedFocusNokia G22 anuntat oficial, accente pe reparabilitate

Nokia G22 anuntat oficial, accente pe reparabilitate

Nokia G22

Cei de la HMD Global au prezentat oficial Nokia G22. Un telefon care nu prea impresionează la nivel de specificații tehnice, dar nici nu își propune acest lucru. El vine cu un puternic accent pe partea de reparabilitate. Ba chiar pare să își impulsioneze proprietarii să îl depaneze singuri, din moment ce, în colaborare cu iFixit, oferă o sumedenie de instrumente speciale pentru schimbatul acumulatorului, al display-ului, al port-ului de încărcare și multe altele de acest gen.

Nu mă declar un fan al acestui tip de activitate, așa că recunosc că nu am fost dat pe spate. Așa că aș trece destul de rapid la partea de configurație.

Nokia G22 vine cu un chipset Unisoc T606, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB sau 128 GB. Bateria are o capacitate de 5050 mAh care se încarcă cu 20W. Sistemul de operare este Android 12.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 6.5 inchi, rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli) și rată de refresh de 90 Hz. Protejat cu o sticlă Gorilla Glass 3. Camera selfie are 8 MP, iar pe spate avem un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 50 MP. Aș zice că acesta este argumentul principal al telefonului. Cel puțin din punctul meu de vedere.

Nokia G22 are și un cititor de amprentă, poziționat lateral.

Telefonul vine în variante albastră sau gri închis, cu un preț de vânzare (valabil pentru Europa) de 179 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep