HomeFeaturedFocusXiaomi 13 și 13 Pro lansate la nivel global

Xiaomi 13 și 13 Pro lansate la nivel global

Xiaomi 13

Compania chineză a lansat flagship-urile Xiaomi 13 și 13 Pro la finalul anului trecut, pentru piața din China. Acum, în cadrul Mobile World Congress, cele două telefoane au fost prezentate publicului european. Adică au avut parte de o lansare la nivel global.

Nu o să mai intru în detalii tehnice despre cele două terminale. Le găsiți în link-ul de mai sus. Cert este că Xiaomi a pus în telefoanele respective tot ceea ce a avut mai bun la dispoziție. Inclusiv o colaborare cu Leica pe partea de lentile și optimizări foto.

Xiaomi 13 va fi pus în vânzare pe 8 martie, în trei variante de culoare: Black, White și Floral Green (care arată cel mai bine). Prețurile pornesc de la 999 euro pentru versiunea cu 8 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare.

Xiaomi 13 Pro vine tot pe 8 martie în versiuni Ceramic Black și Ceramic White. Va veni în Europa în două versiuni de memorii, ambele cu 12 GB de RAM și cu capacități de stocare internă de 256 GB sau de 512 GB. Prețurile de vânzare pornesc de la 1299 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep