HomeFeaturedFocusPoco X5 vine direct în Europa

Poco X5 vine direct în Europa

Poco X5

Cu puțin timp în urmă Xiaomi a prezentat modelul X5 Pro pentru piața din India. Publicul aștepta și varianta standard, care însă nu și-a făcut apariția în cadrul acelui eveniment. Motivul pare să fi fost unul îndreptățit și îmbucurător și pentru noi. Se pare că Poco X5 este destinat piețelor din Europa și își va face apariția direct aici. Evident, apare întrebarea (deocamdată fără răspuns): dacă vine modelul standard, ajunge și Pro-ul în Europa?

Cel care a oferit această informație în premieră, a recapitulat puțin și specificațiile tehnice ale terminalului. Acesta se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 695. Va avea o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB, cu o capacitate internă de stocare de 128 GB în oricare dintre situații.

Poco X5 va avea un display AMOLED cu diagonală de 6.67 inchi. Rezoluția va fi fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh va fi de 120 Hz. Camera selfie, echipată cu un senzor de 13 MP, va fi integrată într-un orificiu discret. Iar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe partea din spate se va găsi un sistem cu trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 48 MP. Este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va oferi suport pentru o încărcare rapidă de 33W.

Deocamdată alte detalii despre Poco X5 nu se știu. Oricum, din ecuație lipsesc doar informațiile comerciale. Să sperăm că zvonul legat de disponibilitatea în Europa se va adeveri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep