HomeFeaturedFocusA ieșit Age of Empires II pentru console cu opțiuni de cross...

A ieșit Age of Empires II pentru console cu opțiuni de cross play pe PC

Unul dintre cele mai bune jocuri de strategie făcute vreodată – Age of Empires – e acum disponibil și pe consolele Xbox, după ce Microsoft a făcut un efort și a portat codul către Xbox One, Xbox Series X|S sau Xbox Cloud Gaming sub forma lui Age of Empires II: Definitive Edition.

Lansarea de ieri aduce 34 de campanii single player și 42 de scenarii multi-player, 7 campanii co-op, 83 de hărți și o grămadă de update-uri necesare pentru o funcționare corectă pe consolă.

Apropo de asta, dacă vă gândiți să vă luați jocul, aveți aici detaliile despre cum se poate controla:

Cel mai greu lucru pe care Microsoft a trebuit să îl rezolve a fost exact acesta: cum să ofere o modalitate simplă de control a jocului (făcut pentru tastatură și maus) pe un controller de Xbox. Din câte am văzut ieri pe Twitter, se pare că i-a ieșit.

Jocul costă 20 USD pe Xbox Store de SUA, ceva mai mult în magazinele din Europa – evident că din România nu poți cumpăra încă oficial, dar sunt modalități prin care puteți încerca să îl cumpărați dacă schimbați țara și vă duceți către un magazin cu EUR.

Și poate că cea mai faină chestie adusă de Age of Empires II pentru Xbox este posibilitatea de a juca contra unor oponenți de pe PC. Mă gândesc dacă să îl cumpăr, prioritatea fiind totuși Civilization VI.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep