HomeFeaturedFocusSony a vandut 7.1 milioane PS5-uri in ultimul trimestru al lui 2022

Sony a vandut 7.1 milioane PS5-uri in ultimul trimestru al lui 2022

Sony

Cei de la Sony au promis undeva în toamna anului trecut că problemele de aprovizionare cu PlatStation 5 au fost lăsate în urmă. Iar cifrele financiare proaspăt publicate de compania japoneză arată că nu au fost doar vorbe goale. În ultimul trimestru al anului trecut, compania a reușit să vândă 7.1 milioane de console PlayStation 5.

Cifra reprezintă un salt important în comparație cu cele 3.9 milioane de PS5-uri pe care japonezii le-au vândut în ultimul trimestru al anului anterior (2021).

În total, vânzările de PlayStation 5 au ajuns la 32.1 milioane de unități. Sony intenționează să ducă acest număr la 37 de unități până la finalul lunii martie.

Vânzările bune de console au avut un impact pozitiv și în divizia Games & Network Services. Aceasta a înregistrat în al patrulea trimestru al anului o creștere de 53% față de perioada similară a anului trecut (2021).

Sony a pierdut abonați ai serviciului PlayStation Plus, dar a câștigat la numărul lunar de utilizatori activi.

Mai multe detalii găsiți în link-ul sursă. Aveți acolo o defalcare mult mai amănunțită, inclusiv pe cele mai vândute titluri. Dar sumele sunt exprimate în yeni.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep