HomeCloud & MobilityBing este întregit cu opțiunea de generare de imagini cu AI-ul DALL-E...

Bing este întregit cu opțiunea de generare de imagini cu AI-ul DALL-E în Image Creator

Bing Chat are acum opțiunea de a folosi Image Creator, Ai-ul DALL-E pentru generarea de imagini pe baza descrierilor text.
Bing Chat are acum opțiunea de a folosi Image Creator, Ai-ul DALL-E pentru generarea de imagini pe baza descrierilor text.

Microsoft tocmai a anunțat integrarea Image Creator în Bing iar utilizatorii înscriși în programul preview au acces la versiunea de test direct din Edge, ceilalți dacă intră pe site-ul dedicat (pentru moment 25 de imagini pe zi) pentru generarea de imagini interesante.

Accesarea Bing Image Creator se poate face din Bing search sau chat-ul din Edge, atâta vreme cât faceți parte din programul Preview – pentru moment este oferit accesul unui număr limitat de utilizatori – și funcționează precum DALL-E din OpenAI. Pentru generarea de imagini e nevoie să introduceți o descriere a imaginii pe care vreți ca AI-u să o genereze și să vedeți ce iese – dacă nu știți ce să cereți, puteți apăsa direct butonul Surprise me pentru un punct de pornire.

Image Creator de la Bing.

Microsoft spune că are mecanisme de control pentru a bloca AI-ul să genereze imagini cu conținut periculos, mai multe decât cele ale OpenAI, inclusiv cu marcarea în watermark a faptului că imaginile sunt generate cu AI.

După cum am putut să observ, serviciul este luat deja cu asalt, așa că așteptați-vă ca răspunsul să vină încet direct pe site. Acestea sunt două imagini generate prin Image Creator:

Creată cu: ˝watching a river from under a tree in a autumn forrest

și:

Creată cu: ˝a woman using Image Creator to create her own avatar˝

Pentru moment Image Creator merge doar cu descrieri în limba engleză. Dacă vreți să îl testați intrați pe pagina https://www.bing.com/create și vedeți ce iese.

În viitorul apropiat Image Creator va primi la fel ca Bing Chat modurile Balanced și Precise, acum e activ Creator și va putea să fie folosit și în alte limbi.

Din câte am citit, Microsoft urmează să mai lanseze și alte produse în care folosește AI-ul, după Bing Chat, Microsoft 365 Copilot și Image Creator. O să fie interesant.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep