HomeFeaturedFocusOppo Pad 2 a fost prezentată oficial

Oppo Pad 2 a fost prezentată oficial

Oppo Pad 2

Noua tabletă a companiei chineze a fost prezentată oficial. Oppo Pad 2 este o tabletă Android care chiar arată bine și propune specificații peste medie. Chiar spre zona high-end s-ar putea spune. Sunt disponibile și câteva accesorii dedicate, cum ar fi un stylus sau o husă cover cu tastatură. Acestea ar trebui achiziționate separat, dar pot face din tabletă un instrument de lucru util în anumite scenarii.

La interior avem un chipset Dimensity 9000 de la MediaTek. Memoria RAM (LPDDR5) poate fi de 8 GB sau de 12 GB. Capacitatea internă de stocare poate urca până la 512 GB. Nu avem slot pentru card microSD la bord.

Sistemul de operare este un Color OS Pad.

Ecranul lui Oppo Pad 2 este un LTPS LCD cu diagonala de 11.6 inchi. Rezoluția este de 2800 x 2000 pixeli. Avem un aspect ratio interesant, de 7:5, care oferă mai mult spațiu în plan vertical, atunci când tableta devine un instrument de lucru. Rata de refresh a ecranului este de 144 Hz.

Pe spate avem o cameră foto de 13 MP, într-un modul circular destul de interesant. Camera frontală este de 8 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 9510 mAh, care se poate încărca cu până la 67W.

Oppo Pad 2 vine în două variante de culoare: Nebula Gray și Feather Gold. Prețurile sunt de aproximativ 435 dolari (8GB RAM/256GB), 495 dolari (12GB RAM/256GB) și respectiv 580 dolari (12 GB RAM/512GB). Vânzările încep pe 24 martie, deocamdată doar în China. Ar fi păcat ca această tabletă să rămână captivă pe piața natală.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep