HomeEvenimenteBUILDConferința Microsoft BUILD are loc în mai, deja se poate face înregistrarea

Conferința Microsoft BUILD are loc în mai, deja se poate face înregistrarea

Microsoft a anunțat că ediția 2023 a conferinței sale dedicate dezvoltatorilor BUILD va avea loc în perioada 23-25 mai, în Seattle, cu o zi de workshop-uri pe 22. Și va fi într-un format hibrid: cu prezență fizică 23-25 mai și cu o parte de online pe 23-24 mai.

Anul trecut a fost tot un eveniment hibrid, unde numărul de participanți a fost limitat din cauza pandemiei COVID, se pare că anul acesta lucrurile se vor schimba.

Mă aștept ca printre subiectele care vor fi prezentate la BUILD 2023 să fie mai multe detalii despre Windows 11 (12), noul Bing cu ChatGPT, inclusiv cu schimbările introduse de modelul GPT-4. Asta pe lângă celelalte anunțuri asociate platformei Azure și Microsoft 365, DevOps, .NET, Data Analytics etc.

Participarea virtuală este gratuită – dacă vreți puteți să vă înscrieți aici și normal, cea fizică costă ceva. Partea bună cu participarea virtuală este că se pot urmări keynote-urile și unele dintre prezentările live.

Încă nu e publicată lista cu prezentatori și subiecte, asta va veni ceva mai încolo. Recomandarea mea este să vă înscrieți la conferința virtuală ca să fiți siguri că aveți un loc. Și pe urmă vedeți voi la ce sesiuni participați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep