HomeFeaturedFocusFOTO: Google Pixel 7a în fotografii real-life

FOTO: Google Pixel 7a în fotografii real-life

Google Pixel 7a

La finalul săptămânii trecute, Google Pixel 7a și-a făcut apariția într-o serie de fotografii de tip real-life. Acum avem noi poze cu telefonul accesibil din generația actuală a celor de la Google. În același timp cu noile poze, s-au întețit și zvonurile și speculațiile despre terminal, așa că facem un scurt rezumat al tuturor informațiilor de natură tehnică pe care le știm până acum despre el.

Se pare că la nivel de nucleu hardware vom avea o echipare cu memorie RAM de 8 GB (LPDDR5, produsă de Samsung) și 256 GB capacitate internă de stocare (UFS 3.1). Evident, chipset-ul va fi Tensor G2 produs in house de Google.

Google Pixel 7a va avea un ecran OLED cu diagonală de 6.1 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 90 Hz. Camera selfie este găzduită de un orificiu, dar marginile ecranului par ceva mai groase decât la vârfurile de gamă. Spatele este realizat din sticlă, cu marginile curbate.

Pe spate se găsește un sistem dual camera, cu un senzor principal de 64 MP (Sony IMX767). Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 12 MP.

Mai știm doar că acumulatorul lui Google Pixel 7a va suporta și încărcarea wireless de 5W. O premieră pentru seria de mid-range-uri de la Google. Telefonul este așteptat să apară în cadrul evenimentului Google I/O din luna mai.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep