HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro

FOTO: cum arată Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Google Pixel 8

După ce nu mai departe de ieri am văzut cum arată Google Pixel 7a, acum avem imagini (de această dată generate pe calculator) cu Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Dincolo de detaliile care se pot desprinde la nivel vizual, nu avem foarte multe informații de natură tehnică. Dar acolo unde le avem, le vom puncta pe parcursul acestui scurt material.

Chiar dacă la nivel de imagini, Pixel 8 pare să fie identic cu predecesorul său, în realitate acesta va fi mult mai mic. Va trece la un display de 5.8 inchi (de la unul de 6.3 inchi). Astfel că telefonul va fi cu 5 mm mai scurt și cu 2.4 mm mai îngust.

Pe lângă Google Pixel 8, modelul Pixel 8 Pro vine și el cu câteva schimbări. Va avea colțurile ceva mai rotunjite, iar pe spate diferența este și mai vizibilă. Toate cele trei camere foto de pe bara spate (specifică Google Pixel) vor fi acum integrate într-un oval de culoare neagră. Asta pare să fie marea diferență la nivel vizual între cele două generații.

Ecranul lui Pixel 8 Pro va avea o diagonală de 6.52 inchi.

Ambele telefoane vor fi echipate cu noul chipset proprietar Google Tensor G3, care va fi construit de către Samsung (pe tehnologie de 3 nm) folosind ca platformă încă neanunțatul Exynos 3200.

O ultimă informație, care nu prea are legătură cu Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro. În cadrul evenimentului Google I/O din 10 mai vom avea parte de lansarea oficială pentru Pixel 7a și Pixel Fold.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep