HomeCloud & MobilityMicrosoft propune Avatars pentru Microsoft Teams, sau cum să faci ședințele mai...

Microsoft propune Avatars pentru Microsoft Teams, sau cum să faci ședințele mai interesante

Microsoft a anunțat încă versiune Preview pentru aplicația Avatars de Microsoft Teams prin care utilizatorii pot să își creeze propriile avataruri pe care să le folosească în sedințele Teams. Inițiativa vine în contextul în care ședințele Teams cu video sunt încă foarte folosite, dar mulți (aproape 70%) preferă să nu activeze apelul video din diferite motive – cum arată, cum e îmbrăcat, fundalul etc. Cu Avatars ar trebui ca lucrurile să devină mai interesante, nu?

De la prima versiune Avatars lansată în Octombrie 2022 lucrurile au fost îmbunătățite vizavi de performanță, opțiuni avansate pentru personalizarea avatarului, folosirea modurilor de iluminare și chiar animații pentru emoji-uri.

Dacă sunteți tentați să folosiți Avatars, atunci e nevoie să instalați aplicația Avatars din Teams Apps, apoi o deschideți și vă creați propriul avatar pe care îl puteți personaliza.

Când e gata, îl puteți ˝aduce˝ în ședință în felul următor: opriți camera, intrați în Effects and Avatars și apoi alegeți-vă avatarul (dacă e creat) sau creați unul nou.

Avatars în Microsoft Teams.

Avatars e disponibil în versiunea Preview, așa că e posibil să nu îl găsiți direct pe sistem – e nevoie să intrați în programul de testare pentru Teams și atunci să apară. Ar trebui să funcționeze și pe macOS și pe Windows.

Detalii mai multe despre Avatars găsiți aici, iar aici vedeți cum îl instalați, activați și personalizați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep