HomeFeaturedFocusBOE nu va produce inca OLED-uri pentru iPhone 15

BOE nu va produce inca OLED-uri pentru iPhone 15

iPhone 15

Deși cei de la Apple par să încerce destul de insistent să își diversifice gama de furnizori de panel-uri OLED pentru telefoanele sale, cu compania chineză BOE cel mai clar în vizor, acest lucru întârzie să se întâmple. Și viitoarele iPhone 15 vor avea ecrane produse tot de Samsung (preponderent) și LG. Asta pentru că la panel-urile produse de BOE persistă problemele de calitate.

Și cu atât mai mult cu cât panel-urile respective sunt și mai pretențioase acum, cu prezența Dynamic Island la toate modelele generației următoare, problemele de calitate sunt și ele mai frecvente. Și noile defecte descoperite la un lot de probă produs de BOE și investigat de Apple se pare că apar fix în acea zonă a ecranului.

Așa că, deocamdată cel puțin, iPhone 15 vor beneficia tot de panel-uri OLED produse de Samsung și LG. Prima dintre cele două companii coreene a și pornit deja producția, din moment ce va avea de acoperit o cerere mai mare din partea Apple.

Unele surse spun că încă nu s-a renunțat complet la BOE. Și că dacă compania chineză va elimina și aceste probleme, ar putea prinde câteva comenzi ulterioare de panel-uri OLED pentru viitoarea generație iPhone 15.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep