HomeFeaturedFocusMotorola Defy Satellite Link prezentat oficial

Motorola Defy Satellite Link prezentat oficial

Motorola Defy Satellite Link

Cei de la Motorola Mobility împreună cu Bullitt Group au prezentat la MWC un nou produs interesant, destinat celor care călătoresc frecvent în zonele fără semnal GSM. Motorola Defy Satellite Link este un dispozitiv rugged, care se poate conecta prin Bluetooth la un telefon Android sau iOS și poate asigura comunicarea acestuia cu rețeaua de sateliți Bullitt (Bullitt Satellite Messenger) și să utilizeze funcțiile acesteia, inclusiv mesageria bidirecțională reală prin satelit, precum și partajarea locației și asistență SOS.

Dispozitivul este robust și totuși extrem de rezistent. A trecut testele MIL-Spec 810H și este rezistent la apă și praf cu un rating IP68.

Motorola Defy Satellite Link dispune de o baterie de 600 mAh, oferind o autonomie suficientă pentru mai multe zile de utilizare. Designul include un buton fizic de SOS și de localizare Check In, ceea ce permite să ofere anumite funcții chiar și atunci când este separat de smartphone-ul împerecheat.

Noul produs va fi disponibil începând cu luna aprilie 2023 la retailerii internaționali. Pentru disponibilitatea locală, vizitați site-ul motorolarugged. Prețul dispozitivului este de 119 euro. Un pachet care include un abonament de un an la planul de servicii Essentials Messaging (până la 30 de mesaje bidirecționale pe lună și SOS Assist) va începe de la 169 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep