HomeFeaturedFocusNokia C12 Pro a fost anunțat oficial

Nokia C12 Pro a fost anunțat oficial

Nokia C12 Pro

Cei de la HMD Global mai aruncă pe piață un entry-level. Nokia C12 Pro este, așa cum îi spune și numele, o variantă ceva mai cu moț a lui C12 pe care compania finlandeză l-a lansat în luna ianuarie. În cazul de față, moțul este o baterie mai mare. Pare să fie singura deosebire la nivel de specificații tehnice între cele două dispozitive.

Noua apariție se bazează pe același chipset modest Unisoc 9863A1 (octa-core până la 1.6 GHz). Memoria RAM poate fi de 2 GB sau de 3 GB, dar capacitatea internă de stocare rămâne de 64 GB în ambele situații. Sistemul de operare care poate fi rulat de un astfel de nucleu hardware este clar un Go Edition (Android 12). Producătorul promite doi ani de update-uri de securitate.

Ecranul lui Nokia C12 Pro este un IPS LCD de 6.3 inchi, cu rezoluție HD+ și notch destul de grosolan pentru camera selfie. O cameră cu senzor de 5 MP. Și pe spate avem tot o singură cameră, cu senzor de 8 MP. Abilități foto de-a dreptul modeste.

Bateria telefonului se poate schimba. Și este mai mare decât a versiunii standard. Are acum 4000 mAh (în loc de 3000 mAh). O diferență prea mică pentru a adăuga un Pro la denumire.

Telefonul a fost deja pus în vânzare în India, dar compania ar putea să îl aducă inclusiv în Europa. Prețul de vânzare pentru Nokia C12 Pro este de aproximativ 85 dolari.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep