HomeFeaturedFocusOnePlus va lansa un foldable anul acesta

OnePlus va lansa un foldable anul acesta

OnePlus

O nouă companie își anunță intrarea pe piața de foldable. OnePlus a confirmat oficial, chiar prin vocea CEO-ului Pete Lau, că va lansa un foldable cu specificații de flagship în cursul acestui an. Cândva în a doua jumătate a anului. Și mai exact, în trimestrul al treilea al anului, cel mai probabil în septembrie.

Lucrurile încep să devină tot mai interesante pe piața de telefoane foldable. Nu mai departe de azi am văzut că Tecno Phantom V Fold a marcat intrarea oficială a acestui producător pe piața de pliabile. Tot cu un format Fold.

Acesta este și formatul asumat de OnePlus. Acela de carte. Mai multe detalii nu au oferit. Iar Pete Lau a promis specificații de top, de flagship. Va rămâne de văzut doar dacă, prin prisma legăturii mai noi cu Oppo, telefonul va fi inspirat din Oppo Find N2. Tind să cred că cel puțin la acest nivel, high-end, cele două companii înrudite vor merge pe drumuri separate. Este doar o speculație personală, care sper că se va și adeveri. Alte detalii despre produs deocamdată nu există.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep