HomeFeaturedFocusQualcomm a lansat oficial Snapdragon 7+ Gen 2

Qualcomm a lansat oficial Snapdragon 7+ Gen 2

Snapdragon 7+ Gen 2

Cei de la Qualcomm au lansat oficial chipset-ul Snapdragon 7+ Gen 2 pentru telefoane premium mid-range. Deși la prima vedere ar putea părea o greșeală de ortografie, nu este așa. Compania americană a sărit vreo două denumiri din șirul logic (așa cum l-am văzut la seria Snapdragon 8). Nu am avut și nici nu vom avea Snapdragon 7+ Gen 1 sau Snapdragon 7 Gen 2. Probabil că au luat această decizie tocmai pentru a alinia la aceeași generație (denumire) toate clasele lor de chipset-uri.

Noua apariție pare să aducă un boost destul de consistent de performanțe. Aritectura sa octa-core se bazează pe un nucleu Kryo ARM Cortex X2 Prime core @ 2.91GHz, trei nuclee Kryo ARM Cortex A710 Performance @ 2.49GHz și patru nuclee Kryo ARM Cortex A510 Efficiency cores @ 1.8GHz. Un salt destul de consistent în comparație cu predecesorul său. Cei de la Qualcomm dau performanțele ca fiind cu 50% mai bune.

Noul GPU al lui Snapdragon 7+ Gen 2  va dubla performanțele procesorului grafic al predecesorului. Asta deși oficialii companiei nu au precizat numele acestuia.

La nivel de eficiență, creșterea este ceva mai mică, de doar 13%.

Mai multe detalii tehnice găsiți în infograficul de mai jos și în link-ul sursă.

 

via Qualcomm

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep