HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A24, foto și detalii tehnice

Samsung Galaxy A24, foto și detalii tehnice

Samsung Galaxy A24

Încă nu am văzut toată gama Ax4 a companiei coreene, deși săptămâna aceasta și-au făcut apariția și Galaxy A34 și A54. Samsung Galaxy A24 nu este încă lansat oficial, dar face subiectul unui leak care aduce nu doar câteva specificații tehnice, dar și o fotografie de presă (generată pe calculator) în care vedem și gama de culori în care va fi disponibil telefonul.

Dispozitivul va fi construit în jurul unui display Super AMOLED cu diagonală de 6.5 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 90 Hz. Cu toate că avem un AMOLED, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Camera selfie, cu senzor de 13 MP, este integrată într-un notch în formă de picătură.

La interior, Samsung Galaxy A24 este echipat cu un chipset MediaTek Helio G99. Nucleul hardware este completat de o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. S-ar putea să existe și alte combinații de memorii. Sistemul de operare va fi același Android 13 cu OneUI 5.1 peste el.

Responsabil cu autonomia va fi un acumulator de 5000 mAh, care se va încărca cu 25W.

Pe partea din spate telefonul are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 5 MP și de o cameră macro de 2 MP.

Samsung Galaxy A24 va fi disponibil în patru variante de culoare: negru, argintiu, verde mint și un roșu/vișiniu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep