HomeFeaturedFocusRealme C55 vine în Europa

Realme C55 vine în Europa

Realme C55

Ieri am văzut o lansare de telefon destul de interesantă din partea companiei chineze desprinse din Oppo. Realme C55 și-a făcut apariția oficială și a adus un feature care aduce aminte destul de tare de Dynamic Island de la iPhopne.

Poartă numele de Mini Capsule și reprezintă un spațiu dinamic din jurul orificiului central pentru camera foto selfie. În acest spațiu care își poate modifica dimensiune, vor fi afișate informații despre nivelul bateriei și stadiul încărcării acumulatorului. Ulterior, după un update software, vom avea tot acolo și informații despre numărul de pași făcuți într-o zi, distanța acoperită sau volumul de date mobile consumat.

La o zi distanță de la lansarea oficială, vine informația conform căreia Realme C55 va fi disponibil în scurt timp și în Europa. O informație cât se poate de oficială, furnizată chiar de către Francis Wong, CEO al Realme Europe. Asta este o veste interesantă pentru publicul de aici.

Și asta pentru că dincolo de acel feature despre care am vorbit, telefonul este un mid-range cu un raport preț/specificații suficient de atractiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep